Gärizdagen i Hovsjö 17 november!

17 november 2018 anordnade Hovsjö Forum för andra året i rad Gärizdagen i Hovsjö Hub. En fantastisk dag med workshops, inspiratörer och artister. I slutet av dagen dök självaste Cherrie upp som hemlig artist.

Livet Bitch! hade stand up tema där komikern och skådespelaren Nour El- Refai hade workshop och snackade humor, vem som kan skämta om vad och vad som är roligt för vem. Vi fick också vara med om en stand up debut där vår egen Noor fick Hubben att vibrera av skratt.

 

 

Livet Bitch! studio har öppnat igen för hösten!

Från och med nu och varje tisdag hela hösten är Livet Bitch! studio öppet för gamla och nya deltagare. 21 augusti öppnade vi och Bitchrådet planerade hösten tillsammans med projektledningen. Tanken med hösten är att gästlärare ska komma in, vi ska intensifiera arbetet med nya manuset och jobba mer med text och gestaltning. Mot ny föreställning 2019!

Just nu är majoriteten av deltagarna  Livet Bitch! studio under 18 år. Vid stort intresse från den äldre delen av målgruppen (upp till 25 år) kan vi utöka verksamheten. Hör av dig och anmäl intresse. Naturligtvis är alla över 18 välkomna i nuvarande Livet Bitch! studio också.

Plats: Gamla flickskolans aula, Västra kanalgatan 2

Kostnad: 50 kr i medlemskap i Livet Bitch! Kulturförening

 

 

Livet Bitch Gården!

Från och med vecka 35 har Livet Bitch närvaro på tre av kommunens fritidsgårdar varje vecka på uppdrag av Ung fritid. Arbetet på gårdarna leds av unga konstnärer inom dans, musik och teater och kommer mynna ut i produktioner som ska visas upp vecka 44 (höstlovet). Helt kostnadsfritt! Du behöver inte anmäla dig. Kom bara till den gård som är närmast för dig! Vid frågor frågor mejla grete@livetbitch.se.

Kulturcoacher för Livet Bitch! gården är Sandra Karlung, Alica Tserkovnaja, Nawel Chaibi och Clara Asplund Qviström.

Fornbacka fritidsgård: måndagar kl. 14.15-16.15 (Sandra, Alica)

Rösberga Fritidsgård: tisdagar kl. 17-19.00 (Nawel, Sandra)

Järna fritidsgård: onsdagar kl. 16.00-18.00 (Alica, Clara)