Livet Bitch! studio

Livet Bitch! studio invigdes 21 mars 2017 och har sedan dess hållit öppet tisdagar 16.30-19.00. Under hösten 2017 blev studion en repetitionsstudio för de som deltog i produktionen Dom där tjejerna. 16 januari 2018 öppnar vi dörrarna igen för gamla och nya deltagare!

Teaterstudion är öppen för alla Södertäljes unga brudar. Tillsammans utforskar vi teater och livet ur tjejers perspektiv. Vårt absoluta mål är att tjejer från flera olika delar av Södertälje och världen möts i denna studio och skapar. Känner du dig inte helt trygg med svenska språket? Don´t worry! vi får prata engelska, hjälpa varandra att översätta och göra övningar där språket inte alltid är viktigt. 

Vi vill att Södertäljes unga brudar ska få tillgång till ett brett utbud inom kulturen, därför är vår ambition att olika skådespelare och konstnärer från och utanför Södertälje ska komma och gästa våra studios. Vi tänker också att studion är en del av researchprocessen för den kommande föreställningen samt ett diskussionsforum där frågor som är relevanta för unga brudar kan ställas och besvaras gemensamt av gruppen.  

Intresseanmäl dig till: info@livetbitch.se 

Skriv namn, ålder och kontaktuppgifter! Men det går också bra att bara komma. Utifrån deltagarnas önskemål  är det troligt att vi senare delar upp oss i grupper utifrån ålder. 

Plats: Gamla flickskolan, orionkullen, Västra Kanalgatan 2, aulan våning 2 (Ett gult gammalt hus på en kulle bakom Kringlanhuset)

Kostnad: Gratis!