Skådespelare

På den här sidan ser ni våra skådespelare. För castare och liknande som vill ha kontakt med någon skådespelare, mejla till info@livetbitch.se. Vi lägger inte ut unga kvinnors kontaktuppgifter på nätet. 

Linnea Tengroth

Linnea Tengroth

Linnea är född 1994 och har varit aktiv i Livet Bitch! sedan 2012. Hon har deltagit i den första föreställningen Livet Bitch? samt Deras rum. Hösten 2017 stod hon på scen som den pansexuella Södertäljetjejen Nora i Dom där tjejerna på Södertälje stadsscen Estrad. Linnea sitter även i styrelsen för Livet Bitch! kulturförening. Våren 2018 flyttar hon till Australien för teaterstudier på Western Australian academy of performing arts.

Iman Keise

Iman Keise

Iman är född 1993 och kom med i Livet Bitch! 2012. Hon har varit med i föreställningarna Livet Bitch? och Deras rum. Iman har studerat filmregi och kommer under 2018 tillföra filmkunskaper i projektet. Iman är styrelseledamot i Livet Bitch! kulturförening. 

Cecilia Al-Matni

Cecilia Al-Matni

Cecilia Al-Matni är född 1994 och har varit med sedan Livet Bitch började 2011 men hade innan dess spelat teater på Hovsjöskolan och varit mer i uppsättningen Mor Courage och hennes barn, Barnkorståget på Orionteatern (2010). Hon har deltagit i workshops och i föreställningarna Livet Bitch? (2012) och Deras rum (2016). Cecilia är styrelsemedlem i Livet Bitch! Kulturförening.

Manosh Milkon

Manosh Milkon

Manosh har varit med i Livet Bitch! sedan start 2011. Hon hade även hon varit med i Mor Courage och hennes barn, Barnkorståget (2010) på Orionteatern. Manosh var med i den första Livet Bitch!-ensemblen och medverkade i Livet Bitch? (2012) samt Deras rum (2016). Manosh är även styrelsemedlem i Livet Bitch! Kulturförening. Hon är entreprenör och driver sin egen bröllopsbutik i Södertälje centrum.

Sandra Karlung

Sandra Karlung

Sandra är född 1993 och varit aktiv i Livet Bitch! sedan 2017 som skådespelare i Dom där tjejerna. Sandra är  sen flera år tillbaka aktiv i Södertälje Teateramatörer (STA) som styrelseledamot och skådespelare. I början av 2018 är hon även aktuell i Täljerevyn.

Marianne Mikhail

Marianne Mikhail

Marianne är född 2002 och kom med i Livet Bitch! våren 2017. Då hade hon aldrig spelat teater. Hösten 2017 stod hon på scen som Venicia, en av huvudkaraktärerna i Dom där tjejerna. Marianne var också med i scenografiworkshopen som Grafikens hus anordnade tillsammans med videokonstnären Roxy Farhat och var med och utformade scenografin till föreställningen. Hon är också medlem i Bitchrådet.